Topp 5 Favoritt Online spilleautomater

Ønsker du å spille et pokertypespor, eller vil du spille et vanlig spor? Siden jeg har hatt så mye erfaring på nettet, har jeg redusert det til de beste spilleautomatene som er en blanding mellom de to. Mens online spilleautomater er blitt stadig mer populære, er det så mange der ute, det er vanskelig å vite hva noen av de beste spilleautomatene er og hva som betaler seg best. Noen anser de beste spilleautomatene for å være pokertype-spill, noen anser det beste for å være fruktspor, og noen anser til og med Bingo eller Baccarat å være et favorittspill.

  • Golden8 Fruit Machine: Golden8 er uten tvil en av de beste 9 hjulene 8 betalingslinjespill. Det gir en sjanse til å vinne den største jackpoten i forhold til andre toppspor.
  • Booster: Booster er en annen toppspill favoritt! Det trengs ingen nedlasting, og dette er den eneste spilleautomaten jeg har funnet hvor innsatsen din aldri går tapt! Dette spillet må være det enkleste spillet å spille og faktisk vinne! Dette må være en av mine favoritt spilleautomater hele tiden!
  • HeavyMetal: The HeavyMetal spillet har virkelig vokst til å bli en av mine beste spilleautomater. Når jeg skjønte at jeg kan satse på spillhistorien, åpnet den en helt ny måte for meg å spille! Dette er en av de beste spilleautomater der ute!
  • Jacks or Better: Jacks or better er en av de beste sporene for noen som ønsker å spille poker type spilleautomater. Jacks or Better gir deg en flott spillopplevelse og er en av de beste spilleautomater som er fokusert på et kortspill.
  • Striking Sevens: Striking Sevens er et annet beste spilleautomat som satser helt der oppe med Jacks or Better som er høyt på min beste favorittspillmaskinliste. Hvis du liker online poker, vil du elske Striking Sevens!

I de fleste av mine spillopplevelser har jeg funnet ut at mange av disse favorittspillene har progressive gevinster, bonusrunder, er veldig enkle å spille og ingen nedlasting er nødvendig. Det der, gjør dem til favorittspor i boken min!

Nå har du topp 5 favoritt spilleautomater på nettet. Selv om disse er de mest populære slots etter min mening, må du gjøre litt forskning på egen hånd for å se hva du liker å spille og finne ut hva som snart blir din favoritt spilleautomat. Ta deg tid til å finne din favoritt spilleautomat, spill ansvarlig og nyt dine vinnere!